© 2016 by W-Move Gent

W-Move is gesteund door diabetologie UZ Gent

Voedingsadvies

HEALTHY FOOD

MORE ENERGY

BETTER SLEEP

REDUCED STRESS

Voedingsadvies op maat

Naast voldoende beweging, is ook voeding een belangrijk element voor een gezonde levensstijl. Steeds meer mensen hebben een slecht eetpatroon, dit in combinatie met weinig beweging kan leiden tot diabetes en hart- en vaatziekten. Zelf een oplossing zoeken voor deze problemen is niet altijd even gemakkelijk: wat mag ik eten, hoeveel  mag ik eten, moet ik minder of net meer eten, wat is gezond en wat niet? Dit zijn veelvoorkomende vragen waarop wij een antwoord weten. 

Maar ook hier komt onze visie naar boven: geen streng, onhoudbaar dieet, maar een gezonde levensstijl met aandacht voor het aangename!

Voedingsiname bijhouden

Met onze voedingssoftware is het mogelijk om je dagelijks voedingsinname bij te houden. Het voedingsdagboek geeft je inzicht in je eetgewoontes en zorgt ervoor dat je jouw doelstellingen sneller bereikt.

Deze software registreert ook je dagelijkse activiteiten. Dit betekent dat wanneer je een oefening afvinkt in de activiteitenkalender, calorieën automatisch worden herberekend in je voedingsdagboek. Dus je hoeft zelf geen berekeningen meer te maken.

Of ontdek onze gezonde recepten