© 2016 by W-Move Gent

W-Move is gesteund door diabetologie UZ Gent

Over W-Move

PASSION

Health - Sports - People

VISION

Creating a lifestyle

MISSION

To get you moving

 

There is an athlete inside you. Let us help you find it.

Our team

Oprichter & health coach

Mede-oprichtster & management

Ward Devolder

Audrey Stampaert

Ward is oprichter van W-Move Gent en jouw Personal Trainer.

Na enkele jaren ervaring te hebben vergaard als bewegingscoach binnen de muren van een fitnesscentrum, heeft Ward in 2014 de stap naar personal training gezet. Als fervent kajakker en sportman, weet Ward als geen ander dat een actief leven het best gecombineerd wordt met een gezond voedingspatroon. Zijn missie is dan ook via gerichte coaching mensen te helpen en te stimuleren naar een gezonde levensstijl.

 

Naast personal trainer is Ward ook gespecialiseerd in sport & diabetes.
 

Personal Trainer

 Diabetes educator

Animal Flow instructor

 Bloso opleiding fitness trainer

Fervent kajakker

Audrey is mede-oprichter van W-Move en zorgt ervoor dat alles op wieletjes loopt. 

Bij Audrey kan je terecht voor alles wat te maken heeft met de klantendienst, de facturatie en de organisatie. Als geboren perfectioniste is ze streng voor de coach en houdt ze de planning nauwlettend in het oog. Naast haar taken als W-Move duizendpoot is het ook voor Audrey belangrijk om in beweging te blijven. Op 16-jarige leeftijd werd namelijk de diagnose Bechterew gesteld waardoor ze haar gewrichten soepel moet houden.

 

Laat je niet afschrikken door Audrey's harde ‘businesskantje’, ze zal je graag met raad en daad bijstaan.
 

Master in de Rechten
Master of Global Management 
Passie voor sport en beweging

Bechterew

Charlotte Lerminaux

Voedingspsycholoog

Klinisch Psycholoog
Voedingspsychologie / beginnende eetstoornissen / eetuiben/ zelfzorg / stresshantering / begeleiding bij burn-out

Charlotte is voedingspsycholoog en leunt zo perfect aan bij de visie van W-Move. Haar interesse in de psyche van de mens is ontstaan vanuit een vroege persoonlijke zoektocht naar zelfzorg rond de thema's voeding en stresshantering. Als cliënt heb jij jouw eigen verhaal waarin ze tracht mee te wandelen om zo tot een aanpak te komen die voor jou het best werkt. Inspiratie, focus, motivatie en inzicht zijn belangrijke sleutelwoorden binnen haar traject. Dikwijls gaat het om een proces waarbij ze op zoek gaat naar hoe je bewuster je kan denken en groeien om vervolgens tot een effectieve (gedrags)verandering te komen. Het geeft haar telkens voldoening om te zien hoe mensen via een oplossingsgerichte benadering en met invloeden uit de positieve psychologie opnieuw open staan voor inzicht en verandering.