© 2016 by W-Move Gent

W-Move is gesteund door diabetologie UZ Gent

 

Sport & diabetes

De diagnose diabetes, op welk moment ook gesteld, heeft een grote impact. Niet alleen voor jou, maar ook voor je hele omgeving. Diabetes hoeft een aangenaam leven niet in de weg te staan, al is het wel een taak waarvan je nooit volledig afstand kan nemen. Soms wil je die taken even van je afschudden, alsof ze er voor een dag niet waren, eventjes niet prikken, eventjes gewoon loslaten.

 

Leven met diabetes brengt dus veel verplichtingen met zich mee, maar sport en beweging mogen daar geen deel van zijn. Dit is waar we bij W-Move naar streven! Onze missie is om bewegen te integreren in je levensstijl. Als ervaren diabeteseducator en bewegingscoach, zal Ward je begeleiden met gepaste oefeningen en schema's met de focus op plezier! Zo kan je jouw diabetes even loslaten en in de handen leggen van de coach.

Daarenboven wordt W-Move gesteund door de diabetologie van het Universiteir Ziekenhuis Gent. Op deze manier garanderen we steeds de beste zorg en stellen we met kennis van zaken een aangepast trainingsschema voor jou op.

De voordelen van bewegen

Don't let your diabetes be an excuse.

Sport en beweging zijn een belangrijke factor in de weg naar fysiek en mentaal gezond leven. Sporten met diabetes is echter niet zonder risico, daarom is het belangrijk je te laten begeleiden door een coach met de voldoende kennis en ervaring. 

Als beweegcoach en diabeteseducator stelt Ward aangepaste schema's voor jou op, houdt hij toezicht op je bloedglucosewaarde en zorgt hij ervoor dat je kan sporten in een veilige omgeving.  

Dankzij de dienst diabetologie van het UZ Gent zijn we uitgerust met een diabeteskit om jou maximaal te kunnen bijstaan.

Kies hieronder de workout die bij je past!

Trainingssessies

Tips & Tricks over Bewegen met diabetes