SMALL GROUP TRAINING

Tijdelijk niet van toepassing !
Probeer misschien dit eens?

Word lid van onze W-Move Community!
 

Kies jouw perfect match: 

.

 

1. Crosstraining

Zoek je een workout die zowel kracht, conditie als mobiliteit bevat? Dan is onze crosstraining echt iets voor jou! Maandelijks kiezen we een thema en verdiepen we ons in bepaalde aspecten van het lichaam. Bovendien gaat ons crosstraining meestal buiten door. Frisse lucht én uitdagende moves: wees welkom!

TIMING
DINSDAG:

19h30 - 20h30: Crosstraining

20h30 - 21h15: Core & Mobility flow

DONDERDAG:

19h30 - 20h30: Crosstraining

20h30 - 21h30: Power-up

2. Power-up

Zin om je spieren aan het werk te stellen? Zin om zowel je bewegingen krachtiger te maken en alsook je movement skills bij te schaven? In de Power-up groepsles werken we ook aan de hand van een maandelijks thema gecombineerd met pittige oefeningen die iedere spiergroep aanspreken..

3. Core & Mobility flow:

Herontdek het centrum van je lichaam. Tijdens de Core & Mobility flow groepsles werken we echt aan het activeren van je core, wat hand in hand gaat met mobility oefeningen. Deze zullen ervoor zorgen dat stijve gewrichten terug soepel worden en spierklachten verdwijnen. Leer terug bewegen

PERSONAL COACHING

Zin om jouw doelen te behalen aan de hand van persoonlijke begeleiding? Wil je graag een trainingsschema en advies op maat? Kom langs voor een intakegesprek en dan bespreken we al jouw targets en behoeftes. Onze personal training formule kan zowel op individueel niveau als op partner niveau. Je kan dus zowel alleen als samen met een vriend(in) of partner komen sporten onder persoonlijke begeleiding. 

CORPORATE

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dit mantra wordt vandaag steeds belangrijker. 

We moeten blijven bewegen en dat is vaak moeilijk wanneer we het druk hebben.

Daarom ontwikkelden we de Corporate formule. Waarom geen bewegingssessie tijdens de werkdag organiseren? Het maakt ons niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal. Een activiteit met resultaat.

new

8-TENSE WEEKS

Een extra boost nodig in uw training, maar vind je een 1 op 1 training net iets te duur? 

Dan is dit misschien wel de ideal formule voor jou! 

Gedurende dit 8-wekenprogramma werken we aan alle aspecten die nodig zijn in het behalen van een gezond en fitter lichaam. Zowel kracht, uithouding, mobiliteit en flexibiliteit komen aan bod. Dit doen we samen in een vaste groep van 4 personen. 

Voor alle mensen die houden van de natuur en graag bewegen bieden wij onze SUP tour aan. Verken je stad op een originele manier of zoek de rust op en vaar richting drongen via de prachtige Leie. 

Voor de mensen die net iets meer willen bieden wij ook trainingen aan op de SUP. 

We combineren het paddelen met bekende oefeningen zoals Squat, Planking, ...

Een ideale manier dus om aan krachttraining te doen tijdens warme zomerdagen.  

STAND UP PADDLING
( SUP )